Otac pred decom pretio da će im zaklati majku!

Unuci su mi se razboleli od stresa koji su preživeli, ispričala Dragana S., čiju je ćerku Oliveru B. (36) pred Višim sudom u Smederevu izbo bivši suprug Goran B. (40), posle čega je pokušao samoubistvo

Crna Hronika
> 11:26h

SMEDEREVO - Preživela torturu! Goran je posle razvoda pretio Oliveri i deci da će im prerezati grkljan! Pozvao bi telefonom ćerku i sina samo kako bi im vređao majku, a Oliveru je pratio gde god bi krenula. Ona ujutru u šest sati krene na posao, a on se iznenada pojavi ispred nje. Ovo je za Kurir rekla Dragana S., majka Olivere B. (36), koju je u sredu ispred zgrade Višeg suda u Smederevu nožem izbo bivši suprug Goran B. (40). Nakon napada, Goran je i sebe više puta ubo u stomak, posle čega je prevezen na VMA i trenutno je u stabilnom stanju. - Moji unuci U. B. (11) i S. B. (7) razboleli su se od stresa koji su preživeli! Olivera je s njihovim ocem živela do januara 2011, da bi se u aprilu sporazumno razveli. Odlučila je da se s decom odseli kad joj se sin razboleo. Goran je pred njim čupao Oliveru i vikao i dete to nije moglo da podnese! Nažalost, ni kad je s decom došla kod mene, njenim mukama nije bio kraj - priča potresena Dragana. Ona dodaje da je cela porodica živela u strahu. - Uključivali smo kamere za video-nadzor jer je Goran znao iznenada da bane i lupa na vrata. Govorio je da samo želi da vidi decu, a u stvari je koristio svaku priliku da napadne Oliveru. On mnogo pije, a tad bi znao i mene da vređa - priča Dragana. Goran B. je nožem izbo Oliveru desetak minuta pre početka suđenja zbog neplaćanja alimentacije, a potom se nožem ubadao sve dok mu sudski čuvari nisu izbili oružje iz ruku. (Z. N.)

Olivera se oporavlja od povreda

Gurnuo devojčicu Dragana je ispričala i da je Goran letos na ulici napao Oliveru pred njihovom ćerkom! - Unosio joj se u lice, a potom je dete gurnuo. Svašta su deca preživela. Olivera je zbog njih zadržala Goranovo prezime, kako bi deca lakše podnela razvod - rekla je Dragana S.