Krvavi obračun

UŽAS: Komšiji razneo glavu zbog devojke

Stefan Manojlović (21) ubijen, a njegov otac Vojkan teško ranjen kad su pokušali da se obračunaju s Milanom V. (23), koji je telefonom nazvao Stefanovu devojku

Crna Hronika
> 00:00h

NIŠ - Užas! Stefan Manojlović (21) iz Vrtišta je ubijen, dok je njegov otac Vojkan (44) teško ranjen u krvavom obračunu koji se u nedelju dogodio u u ovom selu kod Niša. Policija je saopštila da je uhapsila Stefanovog komšiju Milana V. (23) iz Vrtišta zbog sumnje da je počinio ubistvo u dvorištu svoje porodične kuće. Zoran V. (56), otac uhapšenog Milana, kaže da su Manojlovići bili s još dvojicom mladića. - Na ulici su presreli mog sina Milana, a pošto je jedan od napadača izvukao nož, a drugi držao šipku, Milan je dotrčao u naše dvorište i uzeo lovačku pušku. Opalio je jedan metak u vazduh kao upozorenje i tad sam ja istrčao iz kuće. Vojkan Manojlović je odmah nasrnuo na mene, pa je Milan opalio još jedan metak upozorenja. Verovatno su mislili da je puška prazna, pa su još žešće nasrnuli. Da bi me odbranio, Milan je pucao u Vojkana i pogodio ga u grudi. Vojkan je pao, a Stefan se s nožem u rukama ustremio na Milana, pa je on opalio još jedan metak i razneo mu glavu - ispričao je Zoran V. Policija nije saopštila motiv obračuna, ali po svemu sudeći povod je devojka koju je Milan poznavao, a živela je sa Stefanom u Medoševcu. - Milan je predveče pozvao tu devojku telefonom dok je bila u društvu Manojlovića. Tad se Stefan iznervirao i u nastupu ljubomore pijan krenuo sa ocem i dva prijatelja da se obračuna s Milanom - ispričao je izvor Kurira.

Milan se posle pucnjave predao policiji, a njegov otac Zoran je posle saslušanja pušten. (D. I.)

Borba za život Lekari su na mesta obračuna konstatovali da je Stefan Manojlović mrtav, dok je njegov otac Vojkan još davao znake života, pa je prebačen na Hiruršku kliniku u Nišu, gde se bore za njegov život.