Foto: BETA

Džej Lo kao predsednik!

Svetska zvezda u Beogradu će odsesti u najluksuznijem apartmanu hotela „Metropol“

Stars
> 08:36h

Odabrala. Dženifer Lopez tokom boravka u Beogradu odsešće u predsedničkom apartmanu hotela „Metropol palas“. Ona će sutra uveče nastupiti u Kombank areni, a pre mesec dana je od organizatora koncerta u Srbiji „Skaj mjuzika“ tražila da joj pošalju spisak hotela, kao i privatnih vila na Dedinju. A tek pre tri dana je donela konačnu odluku. - Dženifer je sa svojim menadžmentom pažljivo pregledala sve informacije o hotelima i odlučila se za „Metropol“. Za nju i njenu porodicu spreman je predsednički apartman od 140 kvadrata, koji ima salu za sastanke i veliki džakuzi u kupatilu. Ispred apartmana biće postavljeno specijalno obezbeđenje, a u svakoj prostoriji će se nalaziti po 100 belih ruža, kako je Dženifer zahtevala. Inače, ovaj apartman - koji je nedavno renoviran, a u kome su odsedale slavne ličnosti poput Sofije Loren, Elizabet Tejlor, Luja Armstronga, Kirka Daglasa i Roberta de Nira - dizajnirala je kompanija MKV iz Londona. Džej Lo će u apartmanu čekati i napitak „antikilogram 6 u 1“, koji je specijalno za nju proizveden i koji će konzumirati tokom nastupa - navode u „Skaj mjuziku“. (R. S.)

Kurir i „Antikilogram“ vode vas na spektakl Niste stigli da nabavite ulaznice za sutrašnji spektakl koji će Džej Lo prirediti u Kombank areni? Nemojte očajavati. Tu je Kurir. Naš list će u saradnji s kompanijom „Antikilogram“ danas podeliti pet puta po dve karte onima koji najbrže odgovore na sledeća tri pitanja: ♦ U kom filmu je prvi put glumila Dženifer Lopez? ♦ Kog datuma je objavljen prvi broj Kurira? ♦ Da li „antikilogram 6 u 1“ sadrži sok od ploda aronije? Svoje odgovore pošaljite na adresu promo@kurir-info.rs. Ukoliko ne budete imali sreće, u sutrašnjem broju ćemo postaviti tri nova pitanja. Budite brzi, šta drugo da vam kažemo.

U ovom krevetu će spavati Dženifer Lopez - ♦ 140 kvadrata ima predsednički apartman ♦ 100 belih ruža biće u svakoj prostoriji