Vernost

Bufon: Ostajem u Juventusu još tri godine

Iskusnom čuvaru mreže ugovor ističe na kraju sezone, ali je rekao da je samo pitanje vremena kada će sa aktuelnim šampionom produžiti saradnju do 2016

Fudbal
> 14:26h

RIM - Golman fudbalske reprezentacije Italije Đanluiđi Bufon potvrdio je italijanskim novinarima da će ostati u Juventusu još tri godine, istakavši da je srećan u redovima torinskih crno-belih.

"Da li postoji problem sa obnavljanjem mog ugovora? Ne, uopšte. Nema nikakvih dilema, ostajem u Juventusu još tri godine", izjavio je Bufon za dnevnik "Tutosport".

"To je samo stvar prioriteta, radi se o potrebama tima, kluba i moje očigledne želje. Naš glavni prioritet sada je da uspešno okončamo seriju dobrih igara i rezultata, a o obnavljanju mog ugovora možemo da razmišljamo nakon toga", rekao je 34. godišnji pouzdani golman, koji je u Juventus prešao 2001. iz Parme i od tada je mrežu popularne "Stare dame" čuvao na preko 400 zvaničnih utakmica.

Posle 13 odigranih kola Juventus vodi na tabeli Serije A sa 32 boda i ima četiri boda prednosti nad drugoplasiranim Interom.