Beograd

Vozač metalnom šipkom udario putnika po glavi

U GSP su rekli da je do incidenta i napada došlo jer je putnik bio revoltiran promenom trase linije 53 zbog radova u Radničkoj ulici koji su bili unapred najavljeni

Crna Hronika
> 09:44h

BEOGRAD – U autobusu GSP na liniji 53 u nedelju oko podneva došlo je do incidenta kada je revoltirani putnik napao vozača, koji ga je udario šipkom po glavi. Pomenuti incident se dogodio u Požeškoj ulici na Banovom Brdu, a u GSP su rekli da je do incidenta i napada došlo jer je putnik bio revoltiran promenom trase linije 53 zbog radova u Radničkoj ulici koji su bili unapred najavljeni.

U GSP kažu da je putnik na stanici istrčao iz zadnjeg dela autobusa, ušao na prva vrata, preskočio šipku koja deli vozačev prostor od ostalog dela autobsua počeo da se svađa sa njim, a zatim i da ga udara, kada je vozač izvukao šipku i udario mladića po glavi, koji je izašao iz autobusa i sačekao Hitnu pomoć koja je povređenog mladića sa povredom glave prevezla u Urgentni centar.

“ Odakle se stvorila šipka to niko ne zna, vozač je odregovao i udario napadača, ali ga nije jurio sa šipkom po autobusu kao što su neki mediji preneli”, reki su Kuriru u GSP.

Autobus je posle pomenutog incidenta sa Banovog brda nastavio vožnju prema gradu, a vozač je ceo slušaj prijavio policiji kada je stigao na okretnicu na Zelenom vencu.

Istraga je u toku, a u GSP su rekli da čekaju policijski izveštaj o pomenutom incidentu u toku. Inače od početka godine registorvano je 39 napada na vozače od početka godine, 4 vozača su bili meta napada od početka ovog meseca.