Srpski kreatori oblače mladence

Verica Rakočević, Suzana Perić i Zvonko Marković na Belgrejd veding šouu predstaviće kolekcije rađene specijalno za ovu manifestaciju

Da venčanje bude kao iz snova.
Tri renomirana srpska kreatora predstaviće svoje kreacije za mladence 30. novembra uveče u hotelu „Metropol palas“, na svečanom otvaranju velikog modnog događaja „Veding šou“.

U timu koji za 1. i 2. decembar, kada se održava ova dvodnevna manifestacija, sprema pravu poslasticu za buduće mlade i mladoženje naći će se Verica Rakočević, Suzana Perić i Zvonko Marković. Oni će na mini-revijama pokazati svoje originalne kreacije zrađene specijalno za ovu priliku. „Belgrejd veding šou“ održava se pod pokroviteljstvom Kurira i časopisa Reci da, a ulaz će biti besplatan.

(M. K. V.)

Venčajte se besplatno uz naš list

Svi koji žele da dožive venčanje u duhu Las Vegasa mogu da pošalju svoje podatke na adresu promo“kurir-info.rs. Kurir će najsrećnijima obezbediti besplatno venčanje, a potrebno je da napišete ime i prezime, broj lične karte, ali i ime i prezime partnera, kao i kontakt telefon. Konkurs traje do 27. novembra.