Ništa o politici

PREDSEDNIKOV SIN: Ne pitaju me za tatu u Hrvatskoj!

Branislav Nikolić: Ovde niko ne pominje to što sam sin predsednika Srbije, kaže za Kurir selektor mlade kadetske fudbalske reprezentacije Srbije

Fudbal
> 15:52h

Ljubazni Istrani. Branislav Nikolić, selektor mlade kadetske reprezentacije Srbije, koja je pobedila vršnjake iz Hrvatske samo nekoliko dana posle oslobađanja Ante Gotovine i Mladena Markača iz Haga, kaže za Kurir da mladi „orlovi“ nemaju nikakvih problema u Rovinju. Bez zvižduka himni Osoblje hotela u Istri u kojem su odseli srpski reprezentativci ljubazno je prema našim igračima i stručnom štabu. - Znamo šta se dešavalo proteklih dana, ali nas politika ne interesuje. Sve je u najboljem redu! Na utakmici protiv Hrvatske na tribinama je bilo jedva stotinak ljudi. Nije bilo zvižduka dok je intonirana naša himna niti bilo kakvih problema - rekao je Branislav Nikolić za Kurir i dodao: - Iako nam je savetovano da po gradu ne šetamo u jaknama i trenerkama sa srpskim grbom, mi smo to učinili. A i šta drugo da radimo kad rezervnu opremu nemamo. Ovde je mirno, hoteli i prodavnice su zatvoreni. Kako kažu domaćini, ovde nema mnogo posetilaca kad se okonča letnja sezona. Uz TV s Gudeljom Mladi trener kaže da nije bilo ni najmanjih provokacija povodom činjenice da je sin predsednika Srbije Tomislava Nikolića. - To niko i ne spominje. Ovde smo zbog sporta i fudbala. Eto, baš u utorak sam zajedno s njihovim selektorom Ivanom Gudeljom gledao televiziju i u tom trenutku je bila presuda bivšem premijeru Hrvatske Ivi Sanaderu.

U društvu bivšeg Engleskog fudbalera Gereta Sautgejta

Družimo se s Hrvatima Zanimljivo je da mladi srpski fudbaleri borave u istom hotelu s vršnjacima iz Hrvatske. - U stalnom smo kontaktu s Hrvatima jer smo u istom hotelu. Deca se druže, nema ničega ružnog, i to je najvažnije. Isto je i sa našim i hrvatskim stručnim štabom.