Popravlja se

Ana Ivanović se kaje!

Iako nije dobila priliku da se izvini novinarima za nepravedno osuđivanje, Ivanovićeva napisala da nikoga ne treba vređati

Tenis
> 15:04h

Pola joj se prašta. Ana Ivanović izvinila se novinarima za nepravedne optužbe da su predstavnici medija krivi za poraz Srbije u finalu Fed kupa! Iako nije imala priliku da svoje izvinjenje glasno izgovori, Ivanovićeva je iskazala svoje mišljenje prilikom druženja s beogradskim osnovcima. Tema je bila „Školska pravila i prevencija nasilja“, a Ana je kao prvo usvojila pravilo po kom „nikoga ne treba ismevati, vređati i ogovarati“. Tokom ispisivanja „izvinjenja“ Ivanovićeva je malo pomešala dva pisma koja su u zvaničnoj upotrebi u Srbiji. Doduše, tako nešto je i najavila: - Ja ću mešati ćirilicu i latinicu - rekla je Ana i uz osmeh dodala: - Nemojte o rukopisu, molim vas. Usledilo je dobacivanje jednog od mališana: - Dugo nisi pisala? Kad stalno treniraš... Drugo pravilo koje je Ivanovićeva usvojila zajedno s decom jeste poštovanje različitosti svakog pojedinca. - Putujući, upoznaš pravila ljudi iz celog sveta i najvažnije je da to prihvatiš, da ne pokušavaš da ih menjaš - zaključila je Ana i uz osmeh otkrila da nema dečka i da se stidi kada joj kažu da je najlepša sportistkinja na planeti.

Krala sam eurokrem

Ivanovićeva je deci iz nekoliko beogradskih osnovnih škola otkrila neke zanimljive situacije iz detinjstva. - Nisam od onih koji krše pravila. Uvek sam radila domaći na vreme, nisam izlazila zbog obaveza... Priznajem da sam, kad sam bila mala, krala „eurokrem“ iz frižidera da mama i tata ne vide. Ne bi bilo toliko slatko da nije bilo pravila - rekla je Ana.