Pronašao Boga

Džejk iz "Dva i po muškarca" se izvinio tvorcu serije

U snimku koji je napravio za jednu kalifornijsku hrišćansku crkvu, Džons je pozvao milione gledalaca da prestanu da gledaju seriju i tako "pune glavu đubretom"

Stil
> 17:32h

LOS ANĐELES - Glumac iz serije "Dva i po muškarca" Angus Ti Džons, koji je šokirao javnost izjavama da je serija u kojoj igra "đubre", izvinio se zbog svojih komentara tvorcu serije, glumcima i ekipi. Džons (19), koji je pronašao Boga i postao zgađen serijom u kojoj igra, nije međutim povukao spot sa Jutjuba u kome poziva obožavaoce da prestanu da gledaju seriju.

"Zahvalan sam i veoma cenim sve divne ljude u "Dva i po muškarca" sa kojima sam radio proteklih 10 godina i koji su postali moja šira porodica", rekao je Džons koji igra tinejdžera Džejka Harpera, prenose agencije.

"Izvinjavam se ako su moje izjave protumačene kao nepoštovanje kolega i izvanredne prilike kojom sam blagoslovljen. To mi nije bio cilj", rekao je on.

Džons je u seriji počeo da igra kada je imao devet godina. Glumi bratanca lika koji je igrao Čarli Šin. U snimku koji je napravio za jednu kalifornijsku hrišćansku crkvu, Džons je pozvao milione gledalaca da prestanu da gledaju seriju i tako "pune glavu đubretom".

"Ne možete da budete bogobojažljiva osoba i igrate u takvoj seriji", rekao je on i dodao da više ne želi da bude deo serije.

Producenti hit serije, koja se emituje već 10 sezona, odbili su da komentarišu njegove izjave.

Šin, koji je "Dva i po muškarca" napustio posle sukoba sa tvorcem ocenio je da je Džonsova izjava slom i dodao: "Jasno mi je da je serija ukleta".

"Dva i po muškarca" prikazuje se u više od 20 zemalja širom sveta, a u SAD je proseku gleda oko 14 miliona Amerikanaca.

http://www.youtube.com/watch?v=BYo8eZ_j5E0