Foto: KURIR

Stigla Nova godina

Pevači lumpovali do zore!

Televizija Kopernikus snimila novogodišnji program sa brojnim pevačima koji su pevali svoje hitove

Stars
> 18:30h

Veselo. Nova 2013. godina već je dočekana u Beogradu! Televizija Kopernikus snimila je emisiju za najluđu noć uz prisustvo brojnih pevača koji su se potrudili da svojim hitovima naprave odličan štimung. Bilo je i ića i pića, kao što i dolikuje, a mikrofon su iz ruke u ruku prebacivali, između ostalih, Maja Marijana, Ivana Selakov, Zlata Petrović, Vera Matović, Bora Drljača, Era Ojdanić, Jašar Ahmedovski, Mile Kitić, Stoja... Ipak, ovu fantastičnu novogodišnju žurku moći ćete da vidite tek kad stvarno bude doček Nove godine. (M. D. - G. D.)

Mile Kitić se svađao sa gumom! Kada je Mile Kitić veoma raspoložen nakon snimanja izašao napolje - odmah se namračio! Na njegovim kolima iskrivila se felna, verovatno od nekog jačeg udarca u rupu, pa je pretila da uništi gumu. Prvo je rukama pokušavao da je ispravi, a kad je shvatio da od toga nema vajde, ustao je i žestoko udario nogom u točak.

Zlati otpao nokat! Zlati Petrović je preselo celo veče jer joj je otpao nokat. I to na srednjem prstu. Pokušavala je da ga zalepi, ali nije uspela.

Era spopadao klinke! Čim se Era Ojdanić pojavio na snimanju, odmah je počeo da merka devojke i da im se udvara. Jednu plavušu je čak i uspeo da navuče da mu skine jaknu, pa je iskoristio priliku da je izljubi i pomazi joj zadnjicu.