Foto: KURIR

Akcija „Knez petrola“

Podrška deci oboleloj od raka

Prihod od prvih mesec dana rada novootvorene benzinske pumpe u Batajnici biće poklonjen udruženju „Uvek sa decom“, koje bolesnim mališanima ulepšava svakodnevicu

Društvo
> 00:00h

BEOGRAD - Humano! Kompanija „Knez petrol“ otvorila je juče u Batajnici svoj 30. maloprodajni objekat, zbog čega su izrazito ponosni svi zaposleni koji žive na ovoj lokaciji. Jedan od njih je i Srđan Knežević, vlasnik „Knez petrola“, koji kaže da zbog toga što potiče iz ovog mesta, što poznaje njegove meštane, s kojima svakodnevno komunicira, ovaj korak pored mere napretka predstavlja i odgovornost. - Moj kolektiv i ja dali smo sve od sebe da objekat bude za primer. Pored već 550 zaposlenih u kompaniji, otvorili smo prostor za još dvadeset radnih mesta i nismo se umorili. Idemo dalje, a s obzirom na to da je sreća kompletna tek kad je podeliš, drago mi je što su ovde predstavnici udruženja „Uvek sa decom“ - rekao je on pred prvim gostima pumpe u Batajnici koji se bore da deci oboleloj od raka olakšaju život i ulepšaju svakodnevicu. Njima je direktor kompanije „Knez petrol“ juče uručio novčanu pomoć, kao i zanimljive poklone - igračke, mobilne telefone, laptop računare... Knežević je posebno naglasio da će kompletnu zaradu ostvarenu na „Knez petrolovoj“ benzinskoj stanici u Batajnici u prvih mesec dana rada kompanija donirati udruženju „Uvek sa decom“. (S. I.)

Promotivne cene goriva Srđan Knežević, vlasnik kompanije „Knez petrol“, kaže da svojim potrošačima, sugrađanima i svim ostalim kupcima želi da izađe u susret kvalitetom i cenama nafte i naftnih derivata. - Obećavamo promotivne cene goriva na našoj pumpi u Batajnici. Svi su dobrodošli, neka nas posete i provere da li smo dosledni u svojim obećanjima - zaključio je on.