Midltonova na infuziji

Kejt Midlton strahuje za bebu!

Vojvotkinji od Kembridža ustanovljena trudnička hiperemeza, pa je zadržana u bolnici

Stil
> 21:08h

Ostaje na klinici. Kejt Midlton je zabrinuta za bebu pošto je zbog dehidracije završila na infuziji. Vojvotkinja od Kembridža ima trudničku hiperemezu, čiji su simptomi nekontrolisana mučnina i povraćanje, koji mogu dovesti do potpune dehidriranosti organizma. Njeno stanje je uznemirilo celu kraljevsku porodicu, koja je s velikim nestrpljenjem dočekala vest da je Kejt napokon u drugom stanju. Vojvotkinja još od ponedeljka leži u londonskoj bolnici „Kralj Edvard VII“, gde je rano ujutru primljena zbog jakih mučnina. Zadržana je na infuziji, kako ne bi kolabirala. I princ Vilijam zabrinut je zbog iznenadnih problema koje ima njegova žena u 12. nedelji trudnoće. - Kejt i Vilijam su odlučili da ne kriju trudnoću, budući da je vojvotkinja završila u bolnici, ali ne žele da otkrivaju baš sve detalje - potvrđuje izvor iz bolnice. Trajna trudnička hiperemeza je retka, i može biti povezana s ozbiljnim oštećenjem jetre.

Englezi se klade kako će se beba zvati Kako se već šuška po kraljevstvu, ukoliko dete bude žensko, par planira da mu da ime Dajana, po Vilijamovoj majci. Time kraljica Elizabeta II, navodno, uopšte nije oduševljena. Kladionice već imaju listu imena na koja se moguće kladiti. Od ženskih se najbolje kotira Elizabeta, dok je favorit među imenima za dečaka Džon. Beba će biti treća na listi za presto, odmah posle svog dede, princa Čarlsa, i oca Vilijama. Time će princa Harija potisnuti na četvrto mesto. Prošle godine je uveden zakon da i žensko dete može biti prestolonaslednik, ne samo muški potomak.

FOTOROBOT

Britanci uradili i foto-robot dece Oduševljenje engleske nacije što je treći prestolonaslednik na putu ogleda se i u tome što je već urađen i foto-robot bebe. Na sajtu Dejli mejla može se videti kako bi otprilike moglo da izgleda dete u oba slučaja, i kao dečak i kao devojčica.

Princeza Dajana

Dajana rodila sina u prvoj godini braka Kejt će imati 31 godinu kad se porodi, a s princom Vilijamom će tada biti već 12 godina. Njih dvoje su prvi britanski kraljevski par koji nije imao dete oko prve godišnjice braka. Princeza Dajana je Vilijama rodila 11 meseci nakon venčanja, a kraljica Elizabeta princa Čarlsa šest dana nakon proslave prve godišnjice braka.

2001 - upoznali se na Univerzitetu Sent Endruz 2010 - verili se 2011 - venčali se u Vestminsterskoj opatiji u Londonu 1.900 - zvanica na venčanju 31 - godinu će imati Kejt kad se porodi 32 - godine će imati Vilijam kad postane tata