Foto: KURIR

Predodređena za velika dela

Rodila se magična beba!

Numerolozi tvrde da je mala Monika, rođena 12.12.2012. godine u 12 sati, došla na ovaj svet s posebnom misijom

Društvo
> 02:00h

BEOGRAD - Ovakvo dete rađa se jednom u hiljadu godina! Jasminka Radulović Perišić (38) srećna je mama koja je rodila svoju prvu bebu 12.12.2012. godine tačno u 12 sati! Ovog posebnog datuma ona je u GAK „Narodni front“ u Beogradu donela na svet zdravu devojčicu Moniku, tešku 3.600 grama. Jasminka se porodila na carski rez, a kako kaže, sve je prošlo u najboljem redu. - Ovo je neverovatan osećaj, potpuno različit od svih u životu. Neizmerno sam srećna, a naročito što je sve prošlo kako treba. U salu sam ušla oko 11.25 sati, a beba se rodila tačno u 12 sati. Čula sam da je taj datum zanimljiv, a naročito mi je drago što astrolozi tvrde da će beba rođena na ovaj dan imati mnogo sreće u životu - kaže srećna mama Jasminka. Da je Monika stvarno specijalna beba, potvrdila nam je i numerolog Nevena Đukić. - Beba koja je rođena na ovaj dan, i to tačno u podne, zaista ima posebne karakteristike. Pre svega, devojčica će biti prelepa i izrazito šarmantna. Imaće natprosečnu inteligenciju i raznorazne talente. Njena velika radoznalost konstantno će joj davati nova saznanja, a duboka intuitivnost vodiće je kroz život. Ovakva deca su rođena s posebnom svrhom i sa zadatkom na višoj instanci. Veoma je važno da joj roditelji pruže mogućnost da razvije svoje talente i da udovolje njenoj radoznalosti - kaže Đukićeva. Ona dodaje i da bi, iako su roditelji odlučili da se devojčica zove Monika, za nju bolje ime bilo Sofija. - Treba da se zove Sofija. To je ime mudrosti, ali ipak, kakvo god ime da joj roditelji daju, ona će ostati posebna i mudra - kaže Nevena.

Jasminka je srećna što je na svet donela posebnu devojčicu

Magija boja 12 12.12.2012. poseban je dan za numerologe zbog tri dvanaestice koje se pojavljuju u datumu, a posebno jer se juče poslednji put u ovom veku pojavio datum sa tri ista broja. Sam broj 12 je jedinstven, vrlo zanimljiv i koristan broj, tvrde poznavaoci, a još od davnina nazivaju ga magičnim i povezuju s mnogim važnim događajima.

Vantelesna iz prvog puta Specifično je da je mama Jasminka zatrudnela vantelesnom oplodnjom, posrećilo im se i dobili su dete iz prvog puta. - Dosta sam se brinula u početku zbog vantelesne, ali tokom trudnoće osećala sam se odlično. Sve vreme sam bila pokretna, a i porođaj mi je protekao kako treba - kaže srećna mama za Kurir i dodaje da će već za pet dana biti kod kuće, ali s još jednim članom porodice.