Foto: BETA

Sastanak državnog vrha

Velja Ilić: Diskusija u Bokeljki bila burna

Sastanku državnog vrha u vili sinoć su prisustvovali predsednik Srbije Tomislav Nikolić, njegov savetnik Marko Đurić, Nebojša Stefanović, Ivica Dačić, Aleksandar Vučić, Verica Kalanović, Rasim Ljajić, Jovan Krkobabić...

Politika
> 13:50h

BEOGRAD - Ministar građevinarstva i urbanizma Velimir Ilić izjavio je danas da je na sastanku državnog vrha postignuto jedinstvo koalicije po svim pitanjima.

"Sinoć na sastanku je bilo dogovora i o platformi (o Kosovu), predsednik (Tomislav Nikolić) će se obratiti šefovima poslaničkih grupa i to je dogovoreno, ali se razgovaralo i o privredi, ekonomskoj situaciji, javnim preduzećima i jedinstvo je maksimalno postignuto", rekao je Ilić novinarima u Skupštini Srbije.Kako je naveo, sastanak jeste dugo trajao i diskusija je bila izuzetno burna, ali se pokazalo jedinstvo po svim pitanjima što je veoma važno.

Sastanku državnog vrha u vili "Bokeljka" sinoć su prisustvovali predsednik Srbije Tomislav Nikolić i njegov savetnik Marko Đurić, predsednik Skupštine Nebojša Stefanović, premijer Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, potpredsednici Vlade Verica Kalanović, Rasim Ljajić i Jovan Krkobabić.

Učestvovali su i ministar građevine i urbanizma Velimir Ilić,ministar pravde Nikola Selaković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin, guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković, generalni sekretar Vlade Veljko Odalović, direktor Srbijagasa Dušan Bajatović, šef tima sa tehničke razgovore sa Prištinom Dejan Pavićević.