Foto: Dado Đilas/Ilustracija

Odrali ga

Temerincu 163.000 dinara za saobraćajni prekršaj

B. J. (47) vozeći pod uticajem alkohola preticao preko pune linije, posle čega se odvezao sa mesta kontrole iako su ga policajci isključili iz saobraćaja, pa je odmah priveden sudiji

Crna Hronika
> 21:08h

NOVI SAD - Temerinac B. J. (47) osuđen je u prekršajnom postupku, zbog niza saobraćajnih prekršaja, na novčanu kaznu od 163.000 dinara i na 12 meseci zabrane upravljanja vozilom na teritoriji Srbije, saopštila je danas Policijska uprava u Novom Sadu.

On je, vozeći pod uticajem alkohola, preticao preko pune linije, a kad su ga policajci zaustavili i testirali na prisustvo alkohola u organizmu, odvezao se sa mesta kontrole, iako mu je saopšteno da je isključen iz saobraćaja. Pošto je B. J. imao 1,1 promil alkohola u organizmu, zadržan je u prostorijama policije do 12 sati i u skraćenom postupku doveden prekršajnom sudiji.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ometanja službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavanja javnog reda i mira, navedeno je u saopštenju.