Kiša golova

SPEKTAKL U MADRIDU: Kasiljas na golu, Real pobedio

Madridski klub je posle velike borbe slavio s 4:3

Fudbal
> 11:04h

MADRID - Fudbaleri Reala pobedili su u Madridu ekipu Sosijedada rezultatom 4:3 u meču 18. kola španske Primere. Trener Reala Žoze Murinjo još jednom je šokirao navijače domaćih, jer je drugi put zaredom na klupi ostavio Ikera Kasiljasa, a na gol postavio Antonija Adana. Međutim, dešavanja na terenu naterala su Murinja da u igru uvede Kasiljasa. Navijači su uoči početka meča zviždali Murinju, a ovacijama su pozdravljali Kasiljasa.

http://www.youtube.com/watch?v=VIY2i-fNR54
Real je poveo u drugom minutu golom Benzeme, ali je četiri minuta kasnije Adan napravio prekršaj u svom šesnaestercu za penal i za crveni karton. Na gol je stao Kasiljas, koji je dobio ogromnu podršku navijača.
Prieto je bio precizan sa 11 metara.
http://www.youtube.com/watch?v=2WOIXIlZ7ZI
Kedira je potom u 35. minutu ponovo doveo Real u vođstvo, ali je Prieto samo pet minuta kasnije izjednačio. Novo vođstvo "galaktikosima" doneo je Ronaldo u 68. minutu uz asistenciju Benzeme. Samo tri minuta kasnije novi gol Ronalda iz slobodnog udarca. Prieto je ponovo strelac za goste u 76. minutu. Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata, a od 79. minuta i Sosijedad je igrao sa fudbalerom manje, pošto je isključen Estrada. Real je ostao na trećem mestu na tabeli sa 36 bodova, dok je Sosijedad osmi sa 25.