Voli sam sebe

KAKAV NARCIS: Murinjo čestitao sam sebi!

Portugalski stručnjak je iskoristio priliku da 150. godina od osnivanja FA čestita sam sebi!

Fudbal
> 18:28h

LONDON - Trener Reala Portugalac Žoze Murinjo čestitao je sam sebi 150 godina od osnivanja Fudbalske asocijacije Engleske (FA)?! Murinjo je jako vezan za engleski fudbal i više puta je izjavljivao da bi posle epizode u Realu mogao da se vrati na Ostrvo. Portugalac je iskoristio priliku da čestita Englezima, ali i sebi.

http://www.youtube.com/watch?v=D3BK9UlczE4
"Osećam da moram i sam sebi da čestitam zbog vaših 150 godina, jer, kao što svi znaju, ja volim fudbal. Svako ko voli fudbal mora da bude u ljubavi s FA. Čestitam vam", izjavio je Murinjo. "Vežu me lepa sećanja na engleski fudbal. Tamo možete da osetite pravu strast, ne samo prema klubovima, već i prema samom fudbalu. Voleo sam tamo da radim, od prvog do poslednjeg dana", rekao je Murinjo.

On je od 2004. do 2007. godine bio trener Čelsija i za to vreme je klub osvojio dve šampionske titule i dva Liga kupa, FA Kup i trofej Komjuniti Šild.

"Znam da ću se jednog dana vratiti jer mi engleski fudbal mnogo znači", dodao je 49-godišnji trener.

Murinjo je krajem maja 2010. godine potpisao četvorogodišnji ugovor sa Real Madridom, a mediji spekulišu da bi na kraju ove sezone mogao da napusti Santjago Bernabeu.