Ispala

FIJASKO VEKA: Odemvingi pokušao transfer na silu

Fudbaler Vest Bromviča je tri sata čekao ispred stadiona Loftus rod misleći da je prodat Kvins Park Rendžersu

Fudbal
> 23:46h

LONDON - Nigerijski fudbaler Peter Odemvingi bezuspešno je čekao nekoliko sati ispred stadiona Loftus rod da se čelnici Vest Bromviča Albiona i Kvins Park Rendžersa dogovore u vezi njegovog prelaska u londonski klub. Odemvingi (31) je na svoju ruku krenuo je ka londonskom stadionu misleći da su se dva kluba dogovorila. Međutim, do dogovora klubova nije došlo, a Nigerijac je tri sata sedeći u autu čekao ispred stadiona i davao intervjue misleći da je novi član Kvins Park Rendžersa. "Vest Bromvič je moj dom, ali je vreme za novi period u mom životu. Optimista sam, jer Hari Rednap ima poverenje u mene. Imamo priliko da ostanemo u Premijer ligi, a mislim da vlasnici kluba ne bi dovodili toliko igrača da ne misle da ćemo uspeti", rekao je sinoć novinarima Odemvingi.

http://www.youtube.com/watch?v=Cw6fjfpL2j0
On je potom pokušao da uđe u prostorije Kvins Park Rendžersa, ali ga nisu pustili. On se potom okrenuo i vratio u Birmingem. U ovom klubu su bili besni na Nigerijca, koji nije dobio dozvolu da pregovara sa drugim klubovima. "To je bilo neprofesionalno. Mora da prihvati činjenicu da ima ugovor sa nama do juna 2014. Mora da misli na obaveze u klubu", rekao je predsednik
Vest Bromviča Džeremi Pis. S druge strane, Rednap tvrdi da ima razumevanja za nigerijskog fudbalera. "Momak je mislio da su se klubovi dogovorili. Sve je to bila velika zbrka. Žao mi ga je", naveo je Rednap.