Foto: Rojters

Nervozna

Adel ide kod hipnotizera zbog napada panike

Pevačica koja izvodi pesmu koja je nominovana za najbolju filmsku pesmu na predstojećoj dodeli nagrada Oskar, ima ogromnu tremu jer će svečanosti prisustvovati i njen idol Barbara Strajsend

Pop kultura
> 12:24h

LOS ANĐELES - Pevačica Adel ima napade panike i noćima ne spava zbog nastupa na dodeli Oskara.

Njeni prijatelji tvrde da je veoma nervozna zbog nastupa i da pevačica posećuje hipnoterapeuta u Los Anđelesu kako bi se rešila treme pre nastupa na dodeli Oskara 24. februara.

Adel će na svečanosti će otpevati pesmu "Skyfall" iz novog filma o tajnom agentu Džejmsu Bondu koja je nominovana u kategoriji najbolje filmske pesme.

Novopečena majka je navodno toliko uplašena zbog skorašnjeg nastupa da ima napade panike i noćima ne spava. Njeni prijatelji su ispričali da se sve pogoršalo otkako je Adele čula da će na dodeli nastupiti i njen idol, pevačica Barbara Strajsend.

"Prijatelji u Los Anđelesu su joj preporučili hipnoterapeuta jer je veoma nervozna zbog nastupa. Priprema se za nastup, ali sve pripreme na svetu nisu dovoljne da je smire. Bila je nervozna i pre dodele Gremija prošle godine i ne želi da se to ponovi", otkrio je izvor.

Adel je nedavno prisustvovala ceremoniji dodele Zlatnih globusa, ali je odmah posle svečanosti otišla u hotel. Nije želela da ide na after parti koji je bio organizovan nakon dodele, već je otišla kod svoje bebe da uživa u pidžami.

"Adel je bila zvezda večeri. Popila je jedno piće i otišla u hotel gde je uživala sa svojim sinom, obučena u pidžamu.", rekao je izvor blizak pevačici.