Vrhunska kuvarica
Suzana Mančić vešta s ribom
Mančićka pokazala da je majstor za riblje specijalitete i spremila gregadu, najstarije ribarsko jelo
> 15:50h
Alal vera. Suzana Mančić pokazala je da je vešta u spremanju ribljih specijaliteta i to je demonstrirala u beogradskom restoranu „Šaran“, gde tokom februara traju Hvarski dani. Nekadašnja loto devojka stigla je s prijateljima, ali nije izdržala da ne zaviri u kuhinju. Kad je već tamo ušla, što ne bi pokazala šta ume. Zavrnula je Suzi rukave, dohvatila pogolemu ribu i poput vrhunskog kuvara počela da je obrađuje. A da bi jelo izgledalo baš onako kako se sprema na Hvaru, pomogao joj je Jurica Tomčić, vlasnik restorana „Kod kapetana“. Zubatac je brzo bio spreman za ubacivanje u ostale sastojke, a nešto kasnije bio je gotov čuveni specijalitet gregada - po mnogima, najstarije ribarsko jelo. (R. S.)