Savršen poklon za novi stan

Useljenje je pravi povod da one koji su nedavno promenili dom obradujete lepim i veoma korisnim darovima

Stil
> 06:34h

Red se mora ispoštovati. Poklone za dom svi vole i veoma im se raduju. Ako su oni izabrani sa stilom i prema afinitetima onih koji u njemu žive, dugo će imati svoje mesto u stanu ili kući i radovaće one kojima su od srca namenjeni.

Posteljina Budući da je posteljina jedna od onih stvari kojih nikad u domu nemamo dovoljno, sa ovakvim izborom nema greške. Svi koji vole promene u spavaćoj sobi veoma će se obradovati još jednom novom paketu posteljine ili jastučića u jarkoj boji ili s nekim zanimljivim dezenom.

Vaze i detalji Ukrasne vaze i posudice samo su neki od detalja za dom kojima je teško odoleti. Ako je njihov dizajn neobičan i drugačiji, onda su oni zaista pravi izbor za poklon, na koji nećete morati da potrošite mnogo novca.

Lampa Lampa je uvek dobar izbor za poklon, a ako enterijer unapred poznajete, onda je njen izbor još jednostavniji. Rustična, moderna, stona ili podna - ona će svakako imati svoju namenu i u novom ambijentu biće veoma lep detalj.

Sat Neobičan dizajn modernih satova čini ih zanimljivim poklonom. Oni su neophodni svakom domu i s njima stoga ne možete pogrešiti. Ali vodite računa o boji, obliku i veličini, pošto bi sat, kao i ostali detalji, trebalo da se uklopi u stil koji se u domu želi postići.

Slika Slika je jedan od omiljenih poklona onima koji cene umetnost i znaju kakva je vrednost slike i u pitanju je u svakom slučaju poklon sa stilom. Ali pre nego što je kupite, saznajte kakvom slikarskom stilu oni kojima je poklanjate naginju kako ne bi završila iza nekog ormana.