Bolesna

Emina bez glasa: Komunicira olovkom i tablom

Ne govorim već deset dana, a sa ukućanima se sporazumevam tako što pišem po tabli. Tako mi je savetovao lekar, da što manje opterećujem glasne žice, objašnjava Emina putem SMS poruke

Stars
> 00:02h

Pevačica Emina Jahović je još pre desetak dana zajedno sa fanovima izabrala naziv novog singla, ali od realizacije te ideje neće biti ništa, jer je prehlađena i sa ukućanima komunicira tako što piše po tabli.

Nažalost, pevačica je ostala bez glasa i nije u mogućnosti da otpeva pesmu u studiju. Osim napuštanja glasa, pevačica muku muči i sa mnogim drugim zdravstvenim tegobama. Između ostalog, odavno se bori sa teškom prehladom.

"Nisam se pazila. Imam grip još od Nove godine. Umesto da legnem i odbolujem, ja se samo zalečim i idem dalje. Baš sam besna na sebe. Nastup u Australiji, pa moj i Mustafin rođendan, godišnjica braka i svakodnevna briga o dečacima, sve me to sprečilo da se izlečim kako treba", kaže lepa pevačica i dodala da sa ukućanima razgovra tako što piše po tabli.

"Ne govorim već deset dana, a sa ukućanima se sporazumevam tako što pišem po tabli. Tako mi je savetovao lekar, da što manje opterećujem glasne žice", objašnjava Emina putem SMS poruke.