Foto: EPK

Novi model

2u1: Sonijiev laptop i punjač za pametne telefone

Vaio računar serije E 11 poseduje AMD Dual-Kor procesor i donosi brojne multimedijalne mogućnosti, uz bateriju koja traje i do šest sati

Tech
> 06:50h

Kompanija Soni predstavila je novi Vaio prenosivi računar serije E 11, koga odlikuje prepoznatljivi dizajn sa zaobljenim ivicama i ekran dijagonale 11 inča.

Uprkos maloj veličini, Vaio računar serije E 11 poseduje AMD Dual-Kor procesor i donosi brojne multimedijalne mogućnosti, uz bateriju koja traje i do šest sati.

IksLaud (xLOUD) i Klir Fejz (Clear Phase) tehnologije omogućavaju savršen i prirodan zvuk bez distorzije, tako da će korisnik u potpunosti uživati uz omiljene filmove i video igrice.

Ovaj Vaio računar poseduje HD veb kameru sa Eksmor for PC (Exmor for PC) tehnologijom koja omogućava oštriju sliku prilikom video poziva, a upravljanje dokumentima i fajlovima je olakšano zahvaljujući velikoj tačped površini osetljivoj na dodir.

Vaio serija E 11 takođe poseduje i impresivne mogućnosti povezivanja, uključujući USB 3.0, Blutut 4.0 i HDMI izlaze, a takođe može da posluži i kao punjač za pametni telefon.

Rapid vejk opcija omogućava da bude spreman za rad za samo nekoliko trenutaka, štedeći dragoceno vreme koje se gubi čekajući da se drugi računari pokrenu.