Incident u Palati pravde

Davitelj sa Medaka bori se za život: Što nisam skočio na glavu!

Aleksandar Šundić (23) otrgao se čuvarima dok su ga sprovodili kod istražnog sudije i skočio s drugog sprata u krugu Palate pravde.Kada su mu čuvari prišli bio je u svesnom stanju. Dočekao ih je rečima: Što nisam pao na glavu, nisam hteo da je ubijem!

Crna Hronika
> 00:44h

BEOGRAd - Aleksandar Šundić (23), koji je osumnjičen da je zadavio svoju devojku Stelu Gundelj (26) iz Stare Pazove u stanu u beogradskom naselju Medaković, skočio je sa drugog sprata u Palati pravde.

On se otrgao čuvarima dok su ga sprovodili kod istražnog sudije i skočio s drugog sprata u krugu Palate pravde, javlja izveštač Kurira. Kada je pao čuo se tup udarac. Kako izvor Kurira navodi, Aleksadnr Š. pao je na noge i kada su mu čuvari prišli bio je u svesnom stanju. Dočekao ih je rečima: Što nisam pao na glavu, nisam hteo da je ubijem!

Macura: Povredio glavu, noge, ruke ...

Za sada nema zvaničnih informacija o njegovom zdravstvenom stanju, ali kako saznajemo nalazi se u Urgentnom centru i u kritičnom je stanju. Kako je rečeno reporteru Kurira Aleksandar Šundić ima povrede opasne po život.

"Muškarac starosti između 25 i 30 godina skočio je danas sa drugog sprata Palate pravde, nakon čega je prebačen u Urgentni centar na reanimaciju", rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Macura je navela da je Hitna pomoć primila poziv u 15.34 sati u kome je javljeno da je sa drugog sprata Palate pravde navodno skočio pritovrenik. Prema proceni lekara, reč je o muškoj osobi staroj između 25 i 30 godina, navela je Macura i dodala da je muškarac nije imao spolja vidljive povrede i krvarenja, bio je svestan i spontano je disao. Doktor koji je bio na licu mesta konstatovao je tupe povrede glave, sva četiri ekstremiteta i male karlice, ali i stabilne vitalne funkcije, dodala je Macura. Ona je dodala i da je muškarac kompletno zbrinut na licu mesta, nakon čega je prevezen na Urgentni centar na reanimaciju. Kako je rečeno u Urgentnom centru, muškarac je primljen na reanimaciju u tu insituciju pre pola sata i više informacija biće poznato kasnije.

Podsetimo, Aleksandar Šundić (23) uhapšen je juče ujutru u studentskom domu Karaburma, ali se pre hapšenja na krovu studenjaka odigrala prava drama, jer je mladić pretio da će da skoči i ubije se.

- Kad ih je ugledao, Aleksandar je počeo da beži. Utrčao je u dom i popeo se na krov zgrade. Približio se ivici i povikao: „Ne prilazite mi! Skočiću, ubiću se“! Bio je mnogo potresen, sve vreme je plakao - kaže naš sagovornik. Policajci su ipak posle desetak minuta ubedili Aleksandra da se preda. - Dok su ga policajci privodili, plakao je kao dete i ponavljao: „Šta sam to učinio, nisam hteo da ubijem Stelu, nisam hteo“ - kaže izvor Kurira. Aleksandar Š. je, prema rečima našeg izvora, na saslušanju u policiji priznao zločin. - Rekao je da je bio zaljubljen u Stelu, ali da je sumnjao da ga vara. Mladić je bio bolesno ljubomoran i posesivan - kaže sagovornik Kurira.

Aleksandar Š. se otrgao čuvarima

Stela Gundelj žrtva bolesne ljubomore

Policija iznosi leš ubijene devojke