Foto: Tviter

SAJMON KAUEL IMA TALENAT: X frizura za Tasovca

Član žirija Ja imam talenat bio je oduševljen susretom sa Sajmonom Kauelom koji mu je namestio frizuru

Stars
> 03:08h

Ivanu Tasovcu, direktoru Beogradske filharmonije, čuveni muzički producent Sajmon Kauel, tvorac američkog šou programa "The X Factor", namestio je frizuricu.

Naime, na Tviteru se Tasovac pohvalio da se čuveni producent malo poigrao sa njegovom čupavom kosom, koja je njegov zaštitni znak.

Član žirija "Ja imam talenat" bio je oduševljen susretom sa Sajmonom Kauelom pa se pohvalio na Tviteru gde je postavio votografije ispod kojih je napisao: "Ono kad ti Sajmon namešta frizuru", "Mislim… Sajmon Kauel".

Podsetimo, večeras je poslednja peta polufinalna emisija Ja imam talenat koja će odlučivati o finalistima. Nastupa osam takmičar: Jelena i Nela s plesom na šipki, pijanistkinja i pevačica Jovana Raljić iz Banjaluke, vokalna grupa "Rosini" iz Niša, brejkdens ekipa "Rajd kru", pevačica Manja Marković. Vladan Krstić Kića je među retkim solo plesačima koji su uspeli da uđu među 40 najboljih, a za njim se s pesmom o ljubavi predstavlja mladi kantautor iz Čačka Nikola Radović, a poslednja će nastupati Slavna Hajnalka Buš, školska tetkica.