Novi singl u aprilu

Psaj: Imam hit bolji nego Gangnam stajl!

U aprilu 2013. stiže novi singl širom sveta u isto vreme. Ja ću ga izvesti na koncertu, a vi ćete moći da ga vidite uživo na Jutjubu, najavio je Psaj

Pop kultura
> 10:52h

Južnokorejski reper Psaj, čiji je spot za numeru "Gangnam Style" postao svetski hit, najavio je danas da će objaviti novu numeru u aprilu tokom svog velikog nastupa u Seulu.

Psaj je najavio novi singl kratkim videom na Jutjub kanalu na engleskom i korejskim sa prevodima na više svetskih jezika. Pesma će se zvati "Just for you".

"U aprilu 2013. stiže novi singl širom sveta u isto vreme. Ja ću ga izvesti na koncertu, a vi ćete moći da ga vidite uživo na Jutjubu", najavio je Psaj i pokazao novi plesni pokret na remiks verziji "Gangnam Stajla".

Tridesetpetogodišnji reper doživeo je svetski uspeh spotom za numeru "Gangnam Style", koji ismeva novopečene bogataše koji žive u luksuznom naselju Seula Gangnam. Spot je pregledan na Jutjubu milijardu puta, a čuveni "konjski ples" zarazio je čitav svet, pa i poznate ličnosti - pevače, manekene, sportiste i političare.

http://www.youtube.com/watch?v=xQZTZHashKg