Haos u Sanskom Mostu

NASILJE: Tuča učenica završna obračunom noževima roditelja

H.S majka jedne od devojčica pronašla učenicu sa kojom se svađala njena ćerka, a zatim je uz pretnju nožem na silu izvela iz škole i automobilom je odvezla do kuće njenih roditelja, gde je izbila svađa

Crna Hronika
> 16:22h

SANSKI MOST – Verbalna svađa između dve učenice Srednje mešovite škole u Sanskom Mostu u ponedeljak se pretvorila u obračun njihovih roditelja, zbog čega je intrvenisala policija.

Prema izjavama očevidaca dve učenice drugog razreda su se posvađale, posle čega je jedna od njih telefonom pozvala svoju majku H.S. koja je zatim došla u školu.

H.S. je pronašla učenicu sa kojom se svađala njena ćerka, a zatim je uz pretnju nožem na silu izvela iz škole i automobilom je odvezla do kuće njenih roditelja, gde je izbila svađa između H.S. i učenicinog oca M.V.

Tokom svađe M.V. je razbio vetrobransko staklo, na automobile H.S, posle čega se ona odvezla kući.

Prema rečima komandira Policijske stanice Sanski Most Vehbije Huzejrovića na kraju je intervenisala policija i protiv roditelja su podignute krivične prijave.

“Protiv H.S. je podignuta krivična prijava zbog prisilnog odvođenja devojčice iz škole, a protiv M.V. zbog oštećenja putničkog vozila., rekao je komandir policije.EPK/Nezavisne