BUDVA NA PJENI: Savo ima novu ljubavnicu!

U trećem delu serije Savinu ljubavnicu tumačiće hrvatska glumica Leona Paraminski

Stars
> 00:00h

Treći deo "Budve na pjenu od mora" snima se po 12 sati dnevno, a u nastavku će biti mnogo prevrata, bure i ljubavi, najavljuju braća Karadžić.

"Jedino što može da nam odmogne je kiša, ali sve drugo teče po planu. Mi smo već uigrana ekipa, a nove snage ćemo brzo uvesti u igru, što će i za seriju biti osvežavajući faktor. Mogu da kažem da će u nastavku biti mnogo prevrata, bure, ali i ljubavi", kaže Mima Karadžić, koji se priprema za nove iskorake svog junaka Sava Bačića.

Već smo se navikli na Savov uzbudljiv ljubavni život, pa ne bi trebalo da se iznenadimo kada ga u trećem delu vidimo sa novom ljubavnicom. Njen lik tumači hrvatska glumica Leona Paraminski.

Osim Hrvatice, spominju se i druga, u seriji nova imena: Nela Mihajlović, Viktor Savić, Marija Berga, Dejan Lutkić, Katarina Marović, Dejan Ivanić, Ivana Mrvaljević. Gledaoce je najviše obradovala Mimina potvrda da će u novim epizodama igrati i Milena Dravić.

Bojana Bačić je morala da sledi sudbinu glumice Sanje Jovićević, koja je u sedmom mesecu trudnoće, pa je i Bojana u nastavku serije trudna. Sanji baš i ne prija snimanje po 12 sati dnevno, pa se njen kolega Momčilo Otašević trudi da joj pomogne koliko god može.

"Dovoljno je da joj sačuvam slobodnu stolicu ili da je malo nasmejem. Znam da joj nije lako", kaže glumac, koji u seriji igra njenog starog-novog dečka.