Prešaltao se brzo

Uroš mu skinuo Avu, blizancu Sindi prva rezerva

Željku nije krivo što je Ava svoju pažnju usmerila na Uroša, jer veruje da se njih dvoje jako dopadaju jedno drugom i ne želi da smeta. Ipak, simpatični blizanac sada je bacio oko na Sindi

Stars
> 03:40h

Jedan od blizanaca, Željko, priznao je Velikom bratu da mu se Ava jako dopala, ali da ne smatra da mu je Uroš konkurencija budući da su samo drugari.

On je dodao da mu uopšte nije krivo što je Ava svoju pažnju usmerila na Uroša, jer veruje da se njih dvoje jako dopadaju jedno drugom i ne želi da smeta. Ipak, simpatični blizanac sada je bacio oko na Sindi.

Njegov brat, Žarko otkrio je da postoji još jedan par koji se "simpatiše" a to su Maja Volk i Branislav Petrušević Petrući. Naime, Žarko je čuo kako je Petrući sebi u bradu kometariše Maju rečima da je "divna".

Inače, blizanci su ove nedelje "u koži" Miška Deltića i Beka Bekića, dok su Ava i Uroš preuzeli identitete Mrke Bekutića i Južnine Nepopović.

Budući da Uroš ne poznaje javne ličnosti u Srbiji on nije baš najbolje shvatio zašto je njemu dat inženjerski šlem i prsluk putara. Ava je pak, brzo shvatila svoj novi identitet te se zahvalila Velikom bratu što joj je dodelio ulogu "najbolje pevačice na estradi".

U međuvremenu, iz Tajnog štaba agenti Milić Vukašinović, Soraja Vučelić i Maja Nikolić posmatraju šta se dešava u kući. Njihov zadatak nije nimalo lak budući da kuća mora da se nadgleda 24 sata.