KO JE KOGA ULOVIO: Sportisti i njihove lepše polovine

Da je sportista zanimanje koje uvijek sa sobom nosi epitet najpoželjnijeg frajera, potvrdile su mnoge pevačice, manekenke, voditeljke, ali i "obične" djevojke

Ostali sportovi
> 00:00h

Iza uspešnog čoveka stoji uspešna žena. BEOGRAD - Za uspehe srpskih sportista svakako su zaslužne i njihove lepše polovine, koje im pružaju veliku podršku, što i oni sami u svojim intervjuima i izjavama svakodnevno naglašavaju. Mnogi sportisti odlučili su da njihova izabranica bude takođe poznata javna ličnost, ali ima i onih koji su za svoju saputnicu izabrali devojku koja je bila uz njih i kada su samo maštali o uspehu.

NOVAK ĐOKOVIĆ I JELENA RISTIĆ

Novak i Jelena su svoju emotivnu vezu započeli još u srednjoj školi. Jelena je jako ambiciozna osoba, školovala se na poznatom italijanskom Univerzitetu "Bokoni", a trenutno u Monte Karlu sprema i doktorsku disertaciju. Trenutno je jako angažovana u Novakovoj humanitarnoj fondaciji, a ima i svoju kompaniju "Jelena Ristić Konsalting". Jelena važi za veoma skomnu osobu koja ne voli da se eksponira u javnosti i nije sklona tračevima...

JANKO TIPSAREVIĆ I BILJANA TIPSAREVIĆ

Supruga srpskog tenisera Janka Tipsarevića, Biljana Tipsarević (devojačko Šešević), je ranije radila kao televizijska voditeljka. Biljana je imala svoju autorsku emisiju na televiziji B92 u kojoj je 2006 godine ugostila srpskog tenisera Janka Tipsarevića. Janko i Biljana su se venčali 2010. godine.

VIKTOR TROICKI I SUNČICA TRAVICA

Poznata srpska manekenka Sunčica Travica je dugogodišnja devojka tenisera Viktora Troickog. Travica se slikala za brojne modne časopise i brendove. Viktor i Sunčica upoznali su se 2009. godine i nakon godinu dana par je raskinuo vezu, spekulisalo se da je razlog prekida veza manekenke sa neimenovanim biznismenom. Krajem 2011. odlučili su da obnove vezu.

NIKOLA RAĐEN I ANA KOKIĆ

Vaterpolista Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Nikola Rađen i njegova supruga Ana Kokić upoznali su se u jednom beogradskom klubu pre šest godina. Popularna pevačica i poznati sportista imaju dve ćerkice, četvorogodišnju Ninu i godinu dana mlađu Teu.

DUŠKO TOŠIĆ I JELENA KARLEUŠA

Kontroverzna pevačica Jelena Karleuša i fudbaler turskog Genčlerbirligija Duško Tošić u junu će proslaviti sedam godina veze i petu godišnjicu braka. Poznati par ima dve ćerkice Atinu i Niku.

MARKO JARIĆ I ADRIJANA LIMA

Poznata brazilska manekenka Adrijana Lima i sprski košarkaš Marko Jarić u na Dan zaljubljenih su proslavili četvrtu godišnjicu braka. Adrijana Lima je najpoznatija po njenom radu za "Viktorija Sikret", takođe je zaštitno lice kozmetičkog giganta "Maybelline" iz Njujorka. Jedna je od najplaćenijih manekenki sveta, a ubraja se i u najlepše žene na planeti. Marko i Adrijana imaju dve ćerke, trogodišnju Vlentinu i šestomesečnu Sijenu.

BOBA ŽIVOINOVIĆ I LEPA BRENA

Bivši teniser Slobodan Boba Živoinović u braku je sa prvom i najvećom folk zvezdom stare Jugoslavije i Balkana - Lepom Brenom. Jedan od najpopularnijih parova na Balkanu venčao se krajem 1991. godine. Boba i Brena imaju dva sina Stefana i Viktora.