Foto: Dragan Kadic

Vratite je u „lijepu njihovu“

AVA, MARŠ IZ SRBIJE: Hrvatska starleta usred Beograda pljuje po Srbima!

Ona je u rijalitiju „Veliki brat“ pokazala da oseća veliku mržnju prema nama, nakon cega ju je produkcija opomenula da će je kazniti

Stars
> 00:00h

Pošaljite je kući. Ava Karabatić, iako voli da širi noge pred Srbima, prema nama oseća mržnju. Iako je po pravilima „Velikog brata“ strogo zabranjeno vređanje po nacionalnoj osnovi, kao i bilo kakvi komentari koji mogu da naruše međunacionalne odnose, hrvatska starleta ne mari za to. Kad se jedan od blizanaca Stojanović, koji ne govore čisto srpski zbog godina provedenih u Francuskoj, našalio sa starletom da se u Srbiji govori hleb a ne kruh, ona mu je besno odbrusila: - Bolje bi ti bilo da prestaneš, da ja ne počnem da pričam šta su sve Srbi radili u Vukovaru!Pokazala je svoje pravo lice. Da je Uroš Ćertić odmah nije zaustavio rečima: „Nemoj o tome da pričaš, zabranjeno je“, ko zna šta bi Karabatićeva još ispričala. U producentskoj kući „Imoušn“ priznali su da im se dogodio propust prilikom pregledanja materijala, kao i to da je Ava strogo opomenuta i da će biti izbačena iz rijalitija ukoliko ponovi ovakve izjave.

I Maja opomenuta Maju Nikolić produkcija je takođe opomenula zbog toga što je pokazala netrpeljivost prema Avi i poručila: - Ne smemo dozvoliti Avi da pobedi! To se ne sme desiti! Ako ona pobedi, Srbija više neće biti srpska!