Stigao poziv od policije

POKRENUT POSTUPAK: Slađa krajem aprila svedoči protiv Ere!

Slađana Vukašinović na poziv policije sledećeg meseca dolazi u Srbiju radi davanja iskaza na osnovu kog će Ojdanić odgovarati za pedofiliju

Stars
> 20:28h

Pokrenut postupak. Slađana Vukašinović svedočiće krajem aprila protiv Ere Ojdanića zbog pedofilije. Devojka koju je pevač zaveo kad je bila sedmi razred doći će iz Pariza u Srbiju kako bi otkrila sve što se s pevačem dešavalo pre 12 godina. Kurir otkriva da je policija nedavno dobila nalog iz Tužilaštva da pozove žrtvu i čuje njenu stranu priče. - Policija je kontaktirala sa Slađom povodom toga kada može doći da je ispitaju o slučaju Erine pedofilije. Čim ona da iskaz, proceniće da li je potrebno da i Era bude saslušan - objašnjava naš sagovornik. Slađana je potvrdila da se čula s inspektorom iz policije. - Pre nekoliko dana su me pozvali da dam izjavu javnom tužiocu. Pošto ne živim u Srbiji, dogovorili smo se da se čujemo još jednom sredinom aprila, kako bismo utvrdili tačan datum mog dolaska, a sve bi trebalo da se dogodi do kraja meseca. Vukašinovićeva je najavila da će i onda podneti tužbu protiv Ere, u kojoj će zahtevati 500.000 evra, a sav novac planira da pokloni deci žrtvama pedofilije u Srbiji. (M. K. V.)

Slađana: Pre nekoliko dana su me pozvali da dam izjavu javnom tužiocu

Goca Bjelica: Filip se drogira! Gordana Bjelica zahtevala je da se Filip Panajotović podvrgne testu na doping. Ona je sva usplahirena utrčala u kuću i počela da galami na sav glas. - Filip me zatvorio u klozet. Predlažem da se uradi doping kontrola, da ne bismo imali problema. Čovek me je zatvorio i otišao, a ja sam ostala na onoj zimi. Dečko se ponaša kao drogiran, pod hitno doping kontrola. Hoću i ja da idem, i kod psihijatra - rekla je Goca.