Foto: Youtube

Zorica: Ekrem odlepio na Staniju!

Većina farmera misli da Ekrem vodi napolju, i niko ne sme ništa da mu kaže da se slučajno ne ogreši o neki poen kod publike, rekla je Zorica

Stars
> 22:52h

Zorica Marković je shvatila da Ekrem o sebi ima visoko mišljenje i da sebi mnogo daje za pravo i bilo joj je veoma krivo.

"Mi smo svi smešni jer nemamo pojma šta se dešava napolju. Ekrem se ponaša kao da sve zna i kao da ima dojavu da je on favorit.", rekla je Zorica.

"Većina farmera misli da Ekrem vodi napolju, i niko ne sme ništa da mu kaže da se slučajno ne ogreši o neki poen kod publike.", rekla je Zorica, a Ekrem je na to samo klimao potvrdno glavom i rekao da zna da vodi u glasovima.

Zorici nikako nije jasno kako Ekrem dozvoljava sebi da nagovara ukućane da ne daju Staniji štapić. Ona je ubeđena da je on zaljubljen u nju, što je on oštro demantovao. "Ko nju šiša! Ja sam mogao da joj pomognem da dobije velike glasove, a sad ću da je otkačim.", rekao je Ekrem, a Zorica je prevrtala očima jer je shvatila koliko je "Gospoda" umišljen.

Goca glumica je rekla da će Ekrem da je izbaci sa Farme ako da Staniji štapić, a Aki je rekao da smatra da je Ekrem povlašćen u kući. "Niko neće Ekremu da se zameri."

Zorica je izjavila da ima pravo glasa, jer su na Farmi svi Farmeri i da neće da ćuti radi glasova. "Kako ti sebi dozvoljavaš da nas ubeđuješ da ne da damo Staniji štapić.", bila je razočarana pevačica. Radojka smatra da je Ekrem povlašćen, jer stalno govori da je "Bos", a koliko se ona seća, to je mafija.

http://www.youtube.com/watch?v=RGZ7ci2qitM