Intervju, tekstopisac i bivši farmer

Nazif Gljiva: Bolujem od raka na želucu

Žao mi je što sam ispao, ali ja imam ozbiljan zdravstveni problem. Počeo sam da povraćam i jednog dana malo je nedostajalo da umrem

Stars
> 00:00h

Teško bolestan. Nazif Gljiva napustio je Farmu kao treći izbačeni ukućanin. Ono što je mnoge iznenadilo po njegovom povratku u stvaran svet je priznanje da je teško bolestan. - Žao mi je što sam ispao, ali ja imam ozbiljan zdravstveni problem. U pitanju je početna faza raka na želucu. Počeo sam da povraćam i jednog dana umalo da umrem - kaže Nazif. ♦ Izgubio si u duelu od Stanije, koja je rekla da neće učiti, ali se ipak spremila za test znanja. - Stanija me je dobro izradila. ♦ Ko najviše „zakuvava“ na Farmi? - Zorica Marković. Ona pravi rusvaj svakoga dana. Misli da je njeno ponašanje u redu i da je tako zanimljiva. Nju je pregazilo vreme. Jednom me je napala, a onda me je sutradan grlila. Ako misli da je to u redu, onda je ona izlapela. ♦ Da li je Gordana Bjelica na lekovima za smirenje, kao što tvrdi Goca Božinovska? - Goca Bjelica jednu rečenicu izgovara 15 minuta. Vrlo je usporena i teatralna. Pomislio sam da je pukla. Mislim da ona uzima sedative. Stalno je u bunilu. Ona je spremna na sve, pa čak i na seks pred kamerama. Stalno se skida gola u jednom ćošku kuće. Sedi, namešta gaćice i razvlači dole svoje dlačice. Nekoliko puta sam je video potpuno golu. ♦ Javile su se i simpatije među mlađim farmerima. - Ima tamo tri, četiri para. Za neke se zna, a neke tek treba da otkrijete. Ima tu i nekih starijih. Duletu se dopadaju sve žene osim njegove Radojke.

Zorica Marković pravi rusvaj svakoga dana na Farmi. Nju je pregazilo vreme

Vesna Rivas je dobra žena ♦ Vesna Rivas je najomraženija osoba na imanju, kakvo ti mišljenje imaš o njoj? - Vesna je vernica, tiha i blaga žena. Ipak, oko nje je stalno frka. Po meni je ona pozitivna, dobra i blaga. Ona slučajno nekoga pecne, a onda nastane haos.

Želeo sam da dođem u Beograd - Govorio sam da više nikada neću doći u Beograd. Ako neko ubije premijera, zašto ne bi ubili i mene. Ipak, nikad ne reci nikad. Veoma sam želeo da dođem u Beograd. Pao mi je kamen sa srca kad sam došao ovde.