Foto: Beta Ap

Gospodin savršeni

Ferguson: Čelsi nam je upropastio sezonu

Iako će Junajted sigurno osvojiti 20. titulu prvaka Engleske, Ferguson nije zadovoljan ostvarenim u prethodnih devet meseci

Fudbal
> 05:00h

E da je Vidić bio zdrav... Iako ove sezone samo čudo može da spreči Mančester junajted da osvoji jubilarnu 20. titulu prvaka Engleske, menadžer Aleks Ferguson nije zadovoljan učinkom svojih izabranika u prethodnih devet meseci! Doduše, „crveni đavoli“ su takmičenje u Ligi šampiona završili već u osmini finala, a u četvrtfinalu FA kupa odnosno osmini finala Liga kupa eliminisani su od Čelsija, pa škotski stručnjak s pravom kaže da su im „plavci“ uništili sezonu. - Kako analizirati ovu sezonu? Da li kao sezonu punu kajanja ili radosti? Najveće razočaranje za mene je eliminacija u četvrtfinalu FA kupa od Čelsija. Oni su nas izbacili i iz Liga kupa i upropastili nam celu sezonu. I to nakon što smo izgubili dobijene mečeve - rekao je Fergi i dodao: - Možda neki misle da je ispadanje iz Lige šampiona nešto za čim najviše žalim, ali greše... To je bilo nešto van naše kontrole. Bez obzira na ishod tog meča, dupla kruna bi ovu sezonu učinila izuzetno uspešnom - završio je Škot.

Junajted će i ove sezone ostati bez fa kupa

Đubretar Tevez Zamislite đubretara koji preskupim „poršeom“ dolazi na posao, a zatim se hvata metle i čisti ulice! Neverovatna situacija čak i za naše podneblje, ali ne i za Englesku, gde poznate ličnosti i multimilioneri zbog grehova moraju da učestvuju u društveno korisnom radu. Najsvežiji primer primene ovog zakona je fudbaler Mančester sitija Karlos Tevez, koji je dobio 250 sati društveno korisnog rada jer ga je policija uhvatila za volanom bez dozvole, koja mu je još ranije oduzeta.