Ekskluzivno: Naš reporter na snimanju serije „Sulejman Veličanstveni“

Bali Beg za Kurir: Srpkinje me vole, dolazim u Beograd!

Bali-beg otkriva da zna da ga žene u našoj zemlji vole, a Hatidže nas zadivila poznavanjem srpskog jezika

Stars
> 00:00h
Burak Ozdživit nas je srdačno dočekao FOTO:
Sulejman i Hurem FOTO:
Nasuh-efendija FOTO:
Ekipu smo posetili dok se snimala borba dve vojske FOTO: Printscreen
Statisti u kostimima turskih vojnika FOTO:

U gostima kod Sulejmana. Ekipa Kurira prošle nedelje je prisustvovala snimanju serije „Sulejman Veličanstveni“ u Ejlulu kod Istanbula. Tog dana na setu nisu bili Halit Ergen, iliti Sulejman, i Merjem Uzerli, koja glumi Hurem. Na snimanju smo se sreli sa ostalim glumcima iz serije. - Znam da u Srbiji imam mnogo obožavateljki, ali i moja devojka ima takva saznanja, pa je teško, gotovo nemoguće, da će me pustiti da idem sam - rekao je kroz šalu Burak Ozdživit, koji tumači lik Bali-bega. Na „bojnom polju“ Bali-beg je odmeravao snage s neprijateljskom vojskom. Nedaleko od njega, u prepoznatljivom izdanju, raspoloženo je cupkao Nasuh-efendija čekajući svoj red za snimanje. Ipak, najlepši utisak na nas je ostavila Selma Ergeč, iliti Hatidže. Pozirala nam je pored svoje kočije u improvizovanom selu u kojem je snimljen i dobar deo serije. - Bila sam u Skoplju, sutra putujem u Sarajevo, a želim da vidim i Beograd. Znam mnogo reči iz vašeg jezika - rekla je glumica i počela da ređa rečenice na srpskom. Ekskluzivne intervjue sa Burakom Ozdživitom i Selmom Ergeč moći ćete da pročitate narednih dana u Kuriru.

Selma Ergeč iliti Hatidže bila je raspoložena za razgovor sa našim novinarom

Sa Suljom na večeri! Iako nismo imali sreću da Halita Ergenča vidimo na snimanju serije, sreli smo ga uveče, na večeri organizovanoj povodom 32. Istanbulskog filmskog festivala. Halit je bio u društvu mlade koleginice Selme, dok se Hurem u društvu verenika Kana Ateša pojavila na pet minuta. Šta je Halit izjavio za Kurir, pročitaćete u nekom od narednih izdanja.

Serdar Bazbug: Srbi me hvale Za sjajne kostime zadužen je Serdar Bazbug, poznati turski kostimograf, koji je za vreme naše posete sedeo u društvu glumaca i statista. - Dobio sam mnogo pohvala iz Srbije. Lepo je čuti pozitivne komentare, to mi daje podstrek da budem još bolji - kaže Bazbug.