FARMA: Era Ojdanić napustio imanje, ušao Ćemo sa zadatkom

Na Farmu je sa tajnim zadatkom ušao pevač Ćemo, a Era Ojdanić je morao hitno da napusti imanje zbog privatnih problema

Stars
> 00:00h

Od večeras je na Farmi pevač Ćemo koji ima tajni zadatak da širi dezinformacije. Zadruga mu daje dve nedelje da odradi zadatak, ako ako sve odradi kako treba, ostaće u kući.

Era Ojdanić je hitno morao da napusti imanje zbog privatnih problema, a Ognjen je napomenuo da se nije ništa tragično desilo i oni su odmah otišli.

Stanija je noćas u toku noći prekršila osnovno pravilo Farme jer je pričala bez bubice sa Filipom. Ona će biti kažnjena spavanjem u izolaciji. Sa njom će komunikaciju moći da ima samo gazda Danijel koji će joj donositi hranu i piće dok zadruga ne kaže da joj je kazna istekla.

Zabranu spavanja u toku Farme prekršili su i Filip Mitrović, Filip Panajotović, Ekrem i Stanija, i niko neće dobiti dogovoreni honorar za ovu nedelju jer su prekršili jedno od osnovnih pravila na farmi.

Podsetimo, nakon što je završena "vladavina" Zorice Marković, i iz imanja na Lisovićima izbačena Seksi Sandra, Zadruga je odlučila da iznenadi Farmere i izbaci još jednog ukućanina. Takođe, na Farmu će stići još jedno novo lice, ali i oni koji su kršili pravila, biće kažnjeni.

Sa imanja je juče izbačena Sandra Valterović, alijas Seksi Sandra. Ona je dobila najmanje glasova publike, a izgubila je u duelu sa Ljubom Pantović i Milanom Tarotom.

Farmeri su danas dobili Sandrino pismo u kome je pozdravila neke ukućane i postavila Danijela Alibabića za slugu. Svi kao da su jedva dočekali da se Zoričina vladavina završi, pa su pohrlili ka Danijelu da mu brže - bolje čestitaju.

http://www.youtube.com/watch?v=bfvy2u0BRmg
http://www.youtube.com/watch?v=t2oi091MP0o