JEREMIĆ PREVAREN: Bio sam uveren da je zaista Bono Voks!

Čovek je toliko savršen dvojnik da smo svi u baru bili uvereni da je to zaista on. A što se tiče tri prsta - tako bih se slikao i sa pravim, napisao je Jeremić na Tviteru

Društvo
> 00:00h

NJUJORK - Predsednik Generalne skupštine UN Vuk Jeremić objavio je danas na svom Tviter nalogu da čovek sa kojim se slikao nije frontmen pop grupe "U2" Bono Voks već njegov dvojnik.

"Čovek je toliko savršen dvojnik da smo svi u baru bili uvereni da je to zaista on. A što se tiče tri prsta - tako bih se slikao i sa pravim", napisao je Jeremić na Tviteru.

Jeremić je juče na Tviter postavio fotografiju sa, kako je naveo, frontmenom pop grupe “U2” Bonom Voksom na kojoj njih dvojica poziraju zagrljeni sa ispružena tri prsta u znak pozdrava.

Međutim, kako Kurir saznaje, na slici nije pevač irske rok grupe, već njegov najpoznatiji dvojnik Pavel Sfera. - Pavel Sfera je poreklom iz Vojvodine, a godinama živi u Sjedinjenim Državama. Profesionalni je dvojnik Bona Voksa i imitiranjem slavnog pevača bavi se već godinama. Karijeru dublera Bona Voksa započeo je 2001. godine, kad je osnovao jedan od najpoznatijih tribjut bendova U2 - kaže sagovornik Kurira.