Leteli tvrdi predmeti na teren

INCIDENTI U PAZARU: Sudiju pogodili naočarima za sunce!

Navijači domaćeg tima gađali sudije tvrdim predmetima

Fudbal
> 12:16h

NOVI PAZAR - Navijači Novog Pazara izazvali su šestominutni prekid na utakmici sa Partizanom u 25. kolu Superlige Srbije. Pristalice Novog Pazara su u 26. minutu posle odluke glavnog sudije Danila Grujića da ne dosudi prekršaj za domači tim počele da na teren ubacuju stolice i tvrde predmete.

http://www.youtube.com/watch?v=c6ER0Cx5uRw
Navijači su se smirili posle četiri minuta, ali odmah čim je duel nastavljen pomoćni sudija Đurđević je pogođen u glavu naočarima za sunce. Novopazarska publika je to propratila skandiranjem: "Ovo je Pazar!"
http://www.youtube.com/watch?v=QGh86tfqz4U
Grujić je ponovo prekinuo meč, a posle konsultacija sa delegatom i sudijama utakmica je nastavljena uz poslednje upozorenje da će svaki naredni ispad izazvati trajan prekid meča. Pojedini domaći navijači na istočnoj tribini u 50. minutu su gađali pristalice Partizana. Na tribina je ušla i policija, koja je raščistila gužvu i sprečila veće sukobe.
U Novom Pazaru je došlo do manjeg incidenta uoči početka meča između grupe navijača Novog Pazara i jednog navijača Partizana iz Raške. Nekoliko navijača domaćih je pretuklo Grobara nanevši mu lakše telesne povrede. Brzo je intervenisala policija, koja je sprečila veće incidente.