Amrikanka otela i silovala petogodišnju devojčicu

Kristina Regjusters je odvela devojčicu u obližnju kuću, naredila joj da skine odeću i obuče crnu majicu. Policija tvrdi da je devojčica pretrpela i seksualno zlostavljanje

Planeta
> 13:54h

FILADELFIJA - Kristina Regjusters, iz Filadelfije, optužena je za otmicu i silovanje petogodišnje devojčice. Ona je uhapšen još pre nekoliko meseci, ali je optužnica protiv nje podignuta tek sada.

Naime, Regjusters je odevena u burku, ušla u jednu osnovnu školu u Filadelfiji, neposredno pošto su časovi počeli. Kako navodi policija, ona nije pokazala dokumenta ali je rekla da je devojčicina majka i da želi da je odvede na doručak. Potom je ušla u učionicu i pozvala devojčicu. Devojčicu je odvela u obližnju kuću, naredila joj da skine odeću i obuče crnu majicu. Devojčica je nosila povez preko očiju i bila je prinuđena da se krije ispod kreveta. Policija tvrdi da je devojčica pretrpela i seksualno zlostavljanje. Pripadnici policije su za devojčicom tragali od vrata do vrata, a grad je ponudio nagradu od 10.000 dolara. Sledećeg jutra, jedan majstor prolazio je pored parka, na putu za posao, kada je čuo devojčicu kako plače. "Kada sam prišao ona je jecala i govorila mi da joj pomognem", ispričao je Nelson Mandela Majers. On je potom pozvao policiju, a ženu su uhapsili narednog meseca.