Ava: Soraja ispada sledeća!

Ava je u ispovedaonici Velikom bratu rekla da Soraja, najverovatnije, sledeća napušta kuću

Stars
> 21:16h

Na pitanje Velikog brata od koga ćemo se uskoro oprotiti, Ava je odgovorila da joj je pre svega žao što njena zemlja ne glasa i da je to veliki hendikep, ali da veruje da još nije došlo vreme da ona napusti kuću, pa će verovatno Soraja da ispadne.

"Ako posmatramo sa strane rijalitija i što je zanimljivo i neophodno u rijalitiju, Maja Nikolić se nije davala u igrama, ali su se oko nje dešavale svađe, suze, a to je ljudima zanimljivo. Soraja je bila neutralna", argumentuje Ava svoje mišljenje i dodaje da bi Maju Nikolić trebalo da bude sramota koliko laže, a posle se ''liže'' sa Vendi.

Ava je objasnila zašto su se svi ukućani urotili protiv Soraje. Naime, ona kaže da Soraja nije nisakim bliska, izolovala se, i kao takva je laka za napadanje. Ava veruje da je Žarko stao na stranu Soraje jer je gledao sve od početka što je Maja Nikolić radila ukućanima, i on to pamti, jer kako kaže ''Ne možeš zaboraviti rečenice koje bole''.

Ava se slaže sa Žarkovim mišljenjem i dodaje da je on s razlogom nominovao Maju Volk i Topa, jer uvek stoji iza svojih reči i ne menja mišljenje kao drugi.