Prijatelji Maje Marijane

SUPRUG SILEDŽIJA: Tukao Maju Marijanu i ranije, praštala mu

Mladen Šmakić često ju je tukao Ona bi ga ostavljala na dan-dva bi se vraćala i praštala mu, ispričala je Majina drugarica

Stars
> 18:36h

Pevačicu Maju Marijanu suprug je brutalno pretukao na Veliki petak da je završila u Urgentnom centru sa lakim potresom mozga, sa rasečenom usnom i oteklinama po obrazima.

Pevačica čije je pravo ime Marijana Radovanović (40) pozvala je Hitnu pomoć i rekla da ju je tukao muž Mladen Šmakić. Ispričala je da su se posvađali u kolima "i da joj je on udario šamar". Ekipa Hitne pomoći odvezla je Maju u Urgentni centar.

Majina i Mladenova veza bila je burna od prvog dana. "Marijana se u Šmakića zaljubila kao nikada ni u koga. Obožavala ga je, a on je od početka imao i druge žene iako je voleo Maju. Često su se svađali. Znao je i da je udari u tim situacijama. Ona bi ga ostavljala na dan-dva bi se vraćala i praštala mu", ispričala je Majina drugarica.

Maja i Mladen imaju jedanaestogodišnju ćerku Milicu, a šesnaestogodišnja Anđela iz njenog prethodnog braka živi sa svojim ocem Željkom Stefanovićem, urednikom i voditeljem u Radio Beogradu 1.

"Anđela, odlična učenica drugog razreda gimnazije, od rođenja živi kod mene, svog samohranog oca. Podižem je van estradnih zavrzlama. Dete je pošteđeno svih stresova i briga", rekao je Stefanović.