Selaković: Vlada Srbije brani interese države

Portparol URS je istakao da godinu dana od izbora imamo ozbiljnu vladu, sa ozbiljnim ljudima, koja na ozbiljan način štiti i brani interese države i naroda na svim frontovima

Politika
> 13:18h

KRAGUJEVAC - Godinu dana nakon parlamentarnih i predsedničkih izbora u Srbiji gotovo ništa više nije isto, poručio je danas u Kragujevcu portparol Ujedinjenih regiona Srbije Marko Selaković. “Danas, godinu dana od izbora imamo ozbiljnu vladu, sa ozbiljnim ljudima, koja na ozbiljan način štiti i brani interese države i naroda na svim frontovima“, rekao je Selaković nakon svečane ceremonije obeležavanja Dana grada Kragujevca.

Ono što se pre samo godinu dana činilo nemogućim, danas je realnost Srbije - stabilizacija javnih finansija, gradnja regionalnih auto puteva, vraćanje dugova, borba protiv korupcije i kriminala, vođenje dijaloga sa svima sa kojima mora da se razgovara, dolazak velikih investitora, reforme u svim sektorima u kojima su neophodne..., istakao je Selaković. “Mi iz Ujedinjenih regiona Srbije znamo: nemamo drugu Srbiju, ali stvaramo drugačiju Srbiju. Stvaramo Srbiju u kojoj će svako moći da ima osećaj dostojanstva i ponosa, stvaramo Srbiju u kojoj se problemi ne guraju pod tepih nego se rešavaju, stvaramo Srbiju u kojoj se građanima govori istina, čak i onda kada je ona neprijatna ili bolna, stvaramo Srbiju u kojoj će ljudi u svim regionima imati šansu da žive, rade i ostanu“, istakao je Selaković.