Foto: Beta Ap

Tužioci traže najveću kaznu za manijaka

Monstrumu iz Klivlenda ne gine smrtna kazna

Arijel Kastro, koji je oteo tri devojke, mogao bi biti optuženi za ubistva, to jest izazivanje pobačaja kod jedne od žena

Planeta
> 22:02h

KLIVLEND - Silovatelj i otmičar može da očekuje najgore. Amerikanac Arijel Kastro (52), koji je oteo Amandu Beri (26), Džinu Dehezus (23) i Mišel Najt (32) i držao ih kao seksualne robinje deset godina u svojoj kući u Klivlendu, mogao bi da bude osuđen na doživotnu robiju. Američki tužioci teretiće ga za nekoliko ubistava, to jest za izazivanje pobačaja kod devojaka. Kastro je optužen za četiri otmice i silovanje tri devojke, a policija ga tereti da je jednu od žena, koja je najmanje pet puta bila trudna, udarao u stomak i izgladnjivao da bi pobacila. Amanda Beri bila je primorana da se porodi u plastičnom dečjem bazenu. Tužilac Timoti Makđinti rekao je da će njegova kancelarija odlučiti da li da zatraži smrtnu kaznu za ubistva koja su se dogodila prisilnim prekidom trudnoće. - Smrtna kazna mora ostati za one zločine koji su istinski najgori primeri ljudskog ponašanja - rekao je tužilac i dodao da će Kastro biti optužen za svako seksualno nasilje, napad i druge zločine počinjene nad ženama, sugerišući da bi broj tačaka optužnice mogao dostići stotine, ako ne i hiljade.

Ćerka arlen: Pogubite ga! Arlen Kastro, ćerka otmičara iz Klivlenda koja je bila bliska prijateljica Džine Dehezus, zatrtažila je smrtnu kaznu za sopstvenog oca. Petoro Kastrove dece zareklo se da ga nikad neće posetiti u zatvoru, jer se gnušaju onoga šta je uradio. - Pogubite ga - rekla je Arlen u suzama na jednoj američkoj TV.