čETIRI OTKAZA

PROBLEMI ZA DUDU: Desetkovani na Evropskom prvenstvu!?

Milan Mačvan, Zoran Erceg, Kosta Perović i Stefan Marković otkazali su učešće, dok se odgovor Duška Savanovića još uvek čeka.

Košarka
> 02:54h

Prema pisanju grčkog portala "Eurohups" selektoru Srbije Dušanu Ivkoviću učešće na Evrobasketu već su otkazala četvorica igrača. Reč je o Milanu Mačvanu, Zoranu Ercegu, Kosti Peroviću i Stefanu Markoviću, dok se odgovor Duška Savanovića još uvek čeka. Navodno, selektor Ivković je tokom razgovora sa potencijalnim reprezentativcima dobio nekoliko negativnih odgovora, a samo tri pozitivna - od Nenada Krstića, Miloša Teodosića i Nemanje Bjelice. Prema pisanju grčkog portala, selektora su jako iznenadili otkazi Mačvana, Ercega, Perovića i Markovića, dok se u izveštoju ne pominje Vladimir Micov, sa kojim je Duda takođe razgovarao tokom njegove posete Moskvi. Ukoliko se ispostavi da su saznanja grčkog portala tačna, naša reprezentacija će biti izuzetno oslabljena u Sloveniji.

Evropsko prvenstvo u košarci na programu je od 4. do 22. septembra, a rivali Srbije u Grupi B biće Bosna i Hercegovina, Litvanija, Makedonija, Crna Gora i Letonija.