Bebi Dol isekla koleginicu

Muž Saške Karan: Moju ženu su pokušali da ubiju!

Pevačicin suprug Aleksandar Gazivoda sumnja da je Saškina starija koleginica po nečijem nalogu htela da povredi njegovu suprugu

Stars
> 00:00h

Aleksandar Gazivoda, suprug Saške Karan, strahuje za život svoje žene pošto ju je skalpelom isekla Bebi Dol.On sumnja da Sašku neko želi da ubije i tvrdi da Bebi Dol nema veze s incidentom koji se desio, već da je napala njegovu ženu po nalogu nekoga iz spoljnog sveta. - Sinoć je Sašku neko hteo da ubije. To što je uradila Bebi Dol nije njeno maslo. Ona je samo nečija produžena ruka. Glumila je pijanstvo i pokušala da iskasapi Sašku. Prezentovali su da se to desilo slučajno. Ne može neko nekoga slučajno da juri sa skalpelom oko stola - kaže Gazivoda. Pevačicina porodica proživljava dramu, a suprug je celu stvar prijavio policiji. - Obavestili smo advokate, kao i nadležne organe. Znamo ko stoji iza svega toga. Ćutim za sada, jer to nije moj posao. Isključujemo farmere, oni nemaju veze s tim. Mi smo 15 godina progonjeni. Jedini mi je dao šansu Dušan Petrović. Čim je došla nova vlast, dobio sam otkaz. I dalje imaju problema i sad hoće da je ubiju. Ne pričam radi propagande, ovo sam izneo da bih svojoj ženi spasao život - ogorčen je Saškin suprug.

Saška Karan se zbog muža odrekla karijere. U svemu su zajedno

Saški stradao prst Bebi Dol je htela da se našali tako što je krenula skalpelom na Saškinu haljinu, ova se naglo okrenula i nabola prst direktno na skalpel. Saška: Ova žena je psihopata. Počela je da me juri sa skalpelom po kući. Da se nisam okrenula, mogla me je rasporiti i ubiti. Pijana je i ne zna šta radi. Ljudi, mogla sam ostati bez pola prsta. Ušili su mi nekoliko kopči.