Foto: Reuters

NOVA ULOGA: Gordon Remzi uči Bredlija Kupera da kuva!

Kuper će u novom filmu Chef igrati kuvara-narkomana, a Remzi će biti kolsutant na projektu kako bi glumac filmova "U dobru i u zlu" i "Mamurluk" delovao što profesionalnije u kuhinji

Pop kultura
> 00:00h

Čuveni škotski kuvar Gordon Remzi navodno će davati časove kuvanja holivudskom glumcu Bredliju Kuperu zbog uloge u novom filmu.

Kako prenose strani mediji Kuper će u novom filmu "Chef" igrati kuvara-narkomana, a Remzi će biti kolsutant na projektu kako bi glumac filmova "U dobru i u zlu" i "Mamurluk" delovao što profesionalnije u kuhinji.

"Remzi ima mnogo prijatelja u svetu šou biznisa u Los Anđelesu, druži se i sa Bekamovima, tako da je bilo samo pitanje vremena kada će upasti u neki filmski projekat", rekao je dobro upućen izvor.

Izvor je dodao da će Remzi držati kurseve kuvanja Kuperu i učiti ga nekim trikovima u kuhinji kako bi glumac izgledao kao pravi profesionalni kuvar. Radnja filma "Chef" prati kuvara iz Pariza Adama Džonsa (Kuper) čija je karijera uništena zbog konzumiranja droge, pre nego što se izleči i otvori nov restoran.