Skandal-majstor

NAPADAČ NA DANILOVIĆA: Fido pokazao zadnjicu publici na US Openu!

Tokom meča na prošlogodišnjem Otvorenom prvenstvu SAD Branko Filipović skinuo pantalone i Amerima pokazao zadnjicu

Crna Hronika
> 00:00h

BEOGRAD - Filipović i dalje u bekstvu! Branko Filipović Fido, za kojim policija traga zbog sumnje da je u noći između petka i subote nožem izbo svog prijatelja i kuma Predraga Danilovića, predsednika KK Partizan, izazvao je skandal u septembru prošle godine na US Open, saznaje Kurir! Fido je, kako saznajemo, na zaprepašćenje posetilaca teniskog meča skinuo pantalone i Amerikancima pokazao golu zadnjicu! Isteran sa tribune - Filipović se nekako dokopao ulaznice za teniske mečeve. Ušao je na tribine, a onda je iznenada ustao, skinuo gaće i pantalone i zaprepašćenoj publici pokazao zadnjicu! Svi su bili iznenađeni i šokirani njegovim postupkom. Ovako nešto se nikad nije desilo na US Openu, a Filipović je izbačen s tribine - kaže izvor Kurira. Fidu ovo nije bio prvi incident koji je napravio u Americi. - On je 30. marta 2012. uhapšen u Majamiju zbog pijanstva, a policija mu je tad na teret stavila i opiranje prilikom hapšenja - kaže naš sagovornik. Danilovićev prijatelj i u Srbiji je poznat po nasilničkom ponašanju, zbog čega je pre nekoliko godina bio uslovno kažnjen. - Pričalo se da je u tučama u svom restoranu „Kafanica“ vadio sekire, satare, noževe, hvatao se za inventar koji bi mu se našao pri ruci - kaže izvor Kurira. Raspisana poternica Podsetimo, policija je za Brankom Filipovićem raspisala poternicu zbog sumnje da je nakon svađe u restoranu „Kafanica“ Danilovića najpre udario pepeljarom u glavu, a onda ga nožem ubo u stomak i skoro mu odsekao palac.

Ivo Nakić posetio saigrača Bivši košarkaš Ivo Nakić juče je u bolnici posetio Predraga Danilovića, svog prijatelja i saigrača iz vremena kad je Partizan osvojio Kup šampiona 1992. godine. - Nakić je pitao Danilovića kako je i da li mu je potrebna bilo kakva pomoć. Daniloviću je, naravno, bilo drago što ga je posetio bivši saigrač i rekao je da ima sve što mu je potrebno - kazao je naš izvor. Danilovića su nekoliko dana ranije posetili Žarko Paspalj i Vlade Divac. Odmah nakon ranjavanja Daniloviću su u posetu došli Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade, i premijer Ivica Dačić. Svog prijatelja nije zaboravio ni Savo Milošević, a Danilovića je posetio i Branko Ružić.

Uskoro na kućnom lečenju Predrag Danilović oporavlja se u Urgentnom centru od zadobijenih povreda i za dva-tri dana bi trebalo da bude pušten na kućno lečenje. - Hirurzi su uspeli da mu sačuvaju i zašiju prst, ali Danilović najverovatnije više nikad neće moći da koristi palac kao ranije! Prst će mu biti dosta tanji u odnosu na ostale - kaže izvor Kurira.