Dve žene i mladić stradali, troje povređeno

TRAGEDIJA: Troje Srba poginulo kod Žabljaka!

Marko Ignjatović (25), Nada Karakašić (44) i Neda Popović (26) nastradali, dok su Biljana (41) J. i Zoran (44) J. teško povređeni u sudaru „fijata“ i „pasata“ na putu Žabljak-Šavnik

Crna Hronika
> 02:18h

ŽABLJAK - Koban put u Crnu Goru!

Državljani Srbije Marko Ignjatović (25), Nada Karakašić (44) i Neda Popović (26) poginuli su u nedelju oko 19 sati u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod tunela Ivica, na magistralnom putu Žabljak-Šavnik u Crnoj Gori, dok su njihovi saputnici, bračni par Biljana (41) i Zoran J. (44), teško povređeni.

U nesreći je povređen i crnogorski državljanin Milenko Ć. (31). Direktan sudar - Do sudara je došlo na izlazu iz tunela Ivica, kad su se direktno sudarili „pasat“ nikšićkih registracija i „fijat multipla“ novosadskih registarskih oznaka.

Nastradali Srbi bili su putnici u „fijatu“, s njima u kolima bio je i povređeni bračni par, dok je „pasatom“ upravljao Milenko Ć., koji je bio sam u kolima. Policija još nije utvrdila ko je bio za volanom automobila iz Srbije - prenose crnogorski mediji. Nezvanično, do nesreće je najverovatnije došlo kad je vozač „fijata“ izgubio kontrolu na izlasku iz tunela. Automobil je prešao na suprotnu stranu kolovoza i zakucao se u „pasat“, koji je naišao iz suprotnog smera. Vatrogasci sekli kola - Udarac je bio toliko jak da su prednje strane oba automobila potpuno smrskane. Na lice mesta došla je i vatrogasna ekipa, kako bi izvukla postradale iz olupine automobila. Nažalost, lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt troje Srba, dok su povređeni bračni par iz Srbije i Milenko Ć. hitno prebačeni u bolnicu u Pljevljima - prenose mediji i dodaju da se Milenko Ć., vozač „pasata“, nalazi u veoma teškom stanju i da se lekari bore za njegov život. - On je u komi i biće prebačen u Klinički centar Crne Gore - navode crnogorski mediji.

Jezivo... Vatrogasci sekli automobile da dođu do povređenih

Ne zna se ko je vozio „fijat“ Crnogorska policija još nije saopštila tačan uzrok nesreće. - Tek nakon uviđaja i istrage znaće se tačan uzrok ove teške nesreće. Takođe, istraga će pokazati i ko je upravljao „fijatom“ novosadskih tablica u kojem je bilo pet putnika iz Srbije, od kojih je troje izgubilo život - kaže naš izvor iz policije.

http://www.youtube.com/watch?v=8t3CPPK7woU