Foto: Sasa Pavlic

Osvajači Kupa ne žele da se rastanu ni tokom odmora

ZASLUŽENO: Jagodina izlazi na grčko more

Uprava platila igračima i porodicama boravak u ekskluzivnom hotelu na Halkidikiju

Fudbal
> 14:04h

Jagodinci pripremili dušeke, lopte, čeka ih plaža i hotel sa pet zvezdica. Uprava Jagodine nastavlja da gaji porodični duh u klubu odlukom da i ovog leta stručni štab i igrači s porodicama zajedno letuju na Halkidikiju. Predsednik Goran Milanović kaže da se njegovi fudbaleri nisu, poput drugih, zasitili ekipe, već su sami izrazili želju da tim ostane na okupu i tokom letovanja. - Kad smo birali fudbalere, tražili smo da pored igračkih kvaliteta imaju i odgovarajuće osobine, da su ozbiljni, porodični ljudi. Napravili smo od kluba veliku familiju i mislimo da možemo napraviti i čvršće veze u timu među igračima i članovima stručnog štaba. Odlazak na letovanje biće još jedan doprinos tome - priča za Kurir Goran Milanović. Prošlog leta igrači i njihove porodice osetili su atmosferu kolektivnog odlaska na more u Pefkohori. Tada su prvi put uživali u blagodetima grčkog mora. Uprava se opet pobrinula da ekspedicija iz Jagodine bude ugošćena u ekskluzivnom hotelu. - Deca naših igrača druže se tokom godine, pa zašto to ne bi nastavili i na moru. Ko nema decu, vodiće samo ženu ili devojku kao i prošle godine, kad su bili u Pefkohoriju. Uglavnom, biće tu svi osim Mohameda el Monira, koji se javio selektoru reprezentacije Libije zbog kvalifikacionih mečeva - završio je Milovanović.

Plaža na Halkidikiju... Ovde će se kupati fudbaleri Jagodine

Krunić vođa puta Vođa puta biće šef stručnog štaba Simo Krunić, dok će predsednik kluba i prvi čovek Jagodine Goran Milovanović drugačije provesti godišnji odmor. - Ne idem s ekipom na more. Nisam s njima ni u karantinima tokom sezone, pa mislim da bi moje prisustvo samo remetilo neke njihove navike - rekao je Milanović.

FK Jagodina - osnovana 1919. kao FK Zora - boja kluba - plava - nadimak - „ćurani“ - imaju moderan stadion s reflektorima - osvajači Kupa Srbije 2013. - najpoznatiji fudbaleri iz Jagodine su Jovica Nikolić i Zvonko Milojević